Søg blandt vores produkter

Vidste du godt at Kolding Trailer A/S kun ligger ca. 24 km. Fra Kongeåen?

20 minutter i bil fra Kongeåen og så er du ved Kolding Trailer A/S. Vi er forhandlere af Variant erhvervstrailere, udstyr og reservedele.

Er du i nærheden af Kongeåen og på udkig efter en erhvervstrailer? Så kom forbi Platinvej 9, 6000 Kolding – her står vi klar til at hjælpe dig med den trailer som du er på udkig efter. Det kan være at du er en af de erhvervsdrivende som laver noget arbejde omkring Kongeåen, så kan du hurtigt komme frem og tilbage  for at hente din nye trailer og fortsætte arbejdet.

Kom fra Kongeåen til Kolding Trailer A/S

Vi har lavet en rutevejledning så du let kan komme til Kolding Trailer A/S og hente din nye Variant Erhvervstrailer. Med denne rutevejledning vil du kunne køre fra Kongeåen til Kolding Trailer A/S på ca. 20 minutter.

Hvem er Kolding Trailer A/S

Vi er forhandlere af Variant erhvervstrailere og det har vi været siden 2016. Vi har en stor erfaring indenfor entrprenør-branchen og ved derfor hvilke erhvervstrailere man som entreprenør, håndværker, anlægsgartner og flere skal lede efter. Vi valgte derfor at blive forhandlere af Variant erhvervtrailere. Variant leverer danske kvalitetstrailere som kan klare alle slags opgaver.

For yderligere information om os eller vores produkter – Så kontakt os.

 

Variant er den største dansk-ejet trailer producent i Danmark, og tilbyder Kvalitetstrailer til alle brancher. Med produktion af trailere siden 1975 ved de hvad de laver. Trailerne bliver produceret i Vejle med garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort.
Ønsker du at vide mere om Variant og deres trailere – Så besøg www.variant.dk.